De Belastingkamer

C-Biljet invullen


Bent u woonachtig buiten Nederland maar heeft u inkomsten in Nederland? Of heeft u een tweede woning in Nederland terwijl u in het buitenland woont? Dan moet u voor de Belastingdienst een C-biljet invullen. Uit het invullen van een C-biljet volgt of u belasting moet betalen dan wel terugkrijgt over dat jaar. Het invullen van zo’n C-biljet is behoorlijk lastig en kan flink wat tijd kosten. Niet te vergeten, de keuze tussen binnen- of buitenlands belastingplicht en de consequenties daarvan.

C-biljet en binnenlands belastingplichtig
Een M-biljet invullen kan alleen op papier; er is geen digitale versie beschikbaar. Bij een M-biljet worden afwijkende vragen gesteld en behalve een invulformulier zit er ook nog een dik boekwerk met een ellenlange invulinstructie bij. Uiteraard hebben wij vaker met dat bijltje gehakt en kunnen wij voor u uw M-biljet invullen. Een groot deel van onze medewerkers heeft zelf ooit bij de Belastingdienst gewerkt, bijvoorbeeld als belastinginspecteur of fiscaal jurist. Als wij uw M-biljet invullen, bent u dus verzekerd van kwaliteit!

Een C-biljet invullen en dan?
Behalve uw C-biljet invullen, kunnen wij nog veel meer voor u doen. Heeft de Belastingdienst een eerder door u ingevulde aangifte afgewezen? Laat ons een bezwaarprocedure opstarten bij de Belastingdienst. Of bent u ondernemer? Besteed uw boekhouding aan ons uit. Voor een Aangifte Erfbelasting of uw jaarlijkse belastingaangifte staan wij eveneens klaar. U ziet het, wij kunnen meer dan alleen een C-biljet invullen!

Laat uw C-biljet invullen door specialisten
Moet u een C-biljet invullen maar is dat voor u te ingewikkeld? Bent u overtuigd van onze kennis en kunde en wilt u dat wij dat voor u doen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen er voor dat alles geregeld wordt!

Tarief invullen C-biljet
Het tarief is € 250,00 incl. BTW (fiscale partner gratis).

Moet u een C-biljet invullen maar is dat voor u te ingewikkeld? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Naam
 

E-mail
 

Telefoon