De Belastingkamer

Werkwijze van De Belastingkamer


Wij opereren landelijk. Dus in elke regio zult u een adviseur van De Belastingkamer tegenkomen.

Als u een nieuwe klant bent, dan komt een belastingadviseur van ons desgewenst (tegen betaling van de voorrijkosten á € 30,00) eerst persoonlijk bij u langs om kennis te maken met u. Voor u is het ook belangrijk te weten wie uw belastingadviseur is. De daarop volgende jaren kunt u alles online of schriftelijk verzenden naar ons. Ook dan wordt uw belastingaangifte telefonisch met u doorgenomen. Wij blijven altijd doorvragen naar mogelijke aftrekposten die u misschien over het hoofd heeft gezien. Daarbij geven wij een uitvoerig uitleg van hetgeen wij gedaan hebben voor u. Tevens geven wij tips voor de daarop volgende jaren.

Als u ons de stukken heeft toegezonden, wordt de uitkomst ervan eerst telefonisch aan u doorgegeven en gelijk daarna wordt een print van de aangifte aan u per e-mail of per post toegezonden. Indien u uw originele stukken heeft gepost naar ons, worden die ook geretourneerd. De faktuur wordt dan bijgesloten.

Wij werken met professionele software, waardoor wij uw digid-code niet nodig hebben voor het verzenden van de aangifte inkomstenbelasting.

Indien u uw aangifte voor 1 april thuis verzorgd wilt hebben, dient u snel te zijn met een afspraak. Onze collega’s zijn in de periode februari/maart heel snel volgeboekt voor persoonlijke bezoeken aan huis. Mochten onze adviseurs volgeboekt zijn in de periode februari t/m 1 april, dan kunt u via de gratis belastingtelefoon (0800-0543) uitstel regelen, zodat wij u na 1 april in alle rust thuis kunnen helpen. Uiteraard mag u ons de stukken doen toekomen, ook in de periode februari t/m 1 april, zodat uw aangifte voor 1 april verzonden wordt.