De Belastingkamer

Administratiekantoor


De blauwe enveloppen zijn weer binnen en de belastingaangifte moet op korte termijn weer worden ingediend. Niemand is verplicht om hiervoor een accountant of boekhouder in de arm te nemen, maar verstandig is het wel. Ons belastingstelstel verandert namelijk voortdurend. Gelukkig hoeft u niet zelf al deze veranderingen bij te houden, dat doet De Belastingkamer voor u.

Wij zijn er voor iedereen
De Belastingkamer is een administratiekantoor dat gevestigd is in Almere. Ondanks dat dit onze hoofdkantoor is, verzorgen wij de administratie voor klanten door heel Nederland. In elke regio hebben wij namelijk een adviseur, vaak zelfs meerdere. Binnen de kortste keren kunnen zij bij u op locatie langs komen. Ook zijn wij gespecialiseerd in de administratie van ZZP’ers.

Persoonlijk advies
Ons administratiekantoor heeft zich gespecialiseerd in belasting- en boekhoudkundige adviezen. Zowel op nationaal als op Europees niveau. En het fijne van ons administratiekantoor is dat u centraal staat. Zo kunt u niet alleen in elke regio een afspraak maken, wij komen ook nog eens bij u thuis langs wanneer het u uitkomt. Als het moet zelfs in het weekend. Verder krijgt u bij ons een persoonlijke adviseur, zodat u nooit twee maal hetzelfde verhaal hoeft te vertellen.

Bent u op zoek naar het beste administratiekantoor?


Naam
 

E-mail
 

Telefoon