De Belastingkamer

Belastingformulier


BelastingformulierBij de meeste mensen is de gevreesde blauwe envelop alweer een tijdje binnen. Houdt u er rekening mee dat u voor 1 april uw belastingformulier moet invullen? Voor veel mensen is dit een vervelende en bovendien tijdrovende klus. Sommigen zien zelfs door de bomen het bos niet meer. Al die regels en veranderingen.

De Belastingkamer kan u hierbij helpen door het invullen van uw belastingformulier minder belastend te maken. Door ons in te schakelen kunt u uw belastingformulier op tijd en foutloos invullen. Ook kennen wij de mazen in de wet, waardoor u misschien nog wat geld terugkrijgt.

Een compleet beeld
Om uw belastingformulier goed in te kunnen vullen, hebben wij vrij veel gegevens van u nodig. Deze kunt u vinden in onze checklist. De gevraagde documenten kunt u scannen en online naar ons opsturen, per post versturen, faxen of persoonlijk langsbrengen. Aan u de keus.

Wilt u liever persoonlijk contact bij u thuis? Ook dat is mogelijk. Wij hebben adviseurs in elke regio, dus ook bij u in de buurt. En als het moet komen wij zelfs in het weekend.

Wilt u ook hulp bij het invullen van uw belastingformulier?


Naam
 

E-mail
 

Telefoon