De Belastingkamer

Tarieven belastingaangifte 2023


En voor alle aangiften geldt dat u gedurende het hele jaar, gratis telefonisch fiscaal advies kunt ontvangen. Voorts is de aangifte van een eventuele fiscale partner eveneens gratis.

Standaard belastingaangifte per post of e-mail € 80
Bij standaard belastingaangifte is uw eventuele fiscale partner gratis. U scant een kopie van de gevraagde documenten uit de checklist 2023 en mailt ze voor 15 april naar ons. Na afhandeling van uw aangifte ontvangt u per e-mail uw aangifterapport van ons. Of u stuurt een kopie van de gevraagde documenten uit de checklist voor 15 april per gewone post naar ons. Voor het geval u geen e-mail heeft, zullen wij het aangifterapport per gewone post toezenden. Het verzenden van uw aangifterapport per gewone post kost € 5,-

Standaard belastingaangifte met huisbezoek: € 110
Bij standaard belastingaangifte met huisbezoek is uw eventuele fiscale partner gratis. De € 110,- is inclusief voorrijkosten, maar exclusief parkeerkosten bij u in de buurt.

Afspraak afzeggen
Wij hanteren een strakke planning zodat alle klanten vóór 1 mei geholpen kunnen worden. Kunt u op de aangegeven datum niet? Bel dan direct 036 – 707 82 98 om uw afspraak te wijzigen. U kunt tot 3 dagen na ontvangst van uw brief uw afspraak wijzigen. Daarna is het alleen mogelijk, indien het in onze planning past.

Indien u een afspraak afzegt na de opgegeven datum (zie afspraakbevestiging) zijn wij genoodzaakt €15,- administratiekosten in rekening te brengen. Indien u niet thuis bent op de afgesproken datum en tijd, brengen wij € 35,- in rekening (administratie en voorrijkosten).

Uitgebreide belastingaangifte 2023 kost € 185,- (all-in)
Bij de uitgebreide aangifte met huisbezoek is uw eventuele fiscale partner gratis, behalve in geval van echtscheiding. De € 180,- is inclusief voorrijkosten, maar exclusief parkeerkosten bij u in de buurt. Een van de volgende situaties is eventueel op u van toepassing:
  • U heeft in het jaar 2023 een huis gekocht of verkocht in hetzelfde jaar.
  • U heeft in het jaar 2023 uw hypotheek overgesloten.
  • Aangifte waarbij sprake is van een echtscheiding in het jaar 2023 (in dit geval tarief per persoon).
  • U heeft in het jaar 2023 neveninkomsten, zoals PGB, oppas, freelance werk, royalty’s, etc.
Wilt u de uitgebreide aangifte per e-mail afhandelen dan betaalt u € 155,00.

F-Biljet (aangifte inkomstenbelasting voor een overleden persoon) kost € 100, indien u de stukken per mail of per post wilt laten afhandelen. Dit bedrag komt boven het tarief voor de standaardaangifte van de eventueel aanwezige langstlevende partner. Bij thuisbezoek met F-Biljet en aangifte voor de langstlevende partner, is het totaaltarief € 100 + € 110. Wilt u enkel en alleen een F-Biljet voor de overleden persoon, thuis bij u laten invullen, dan is het totaal tarief € 130.

Overige aangifte / toeslagen
Er zijn geen vaste tarieven voor ondernemersaangiften, Erfbelasting, C-Biljet, M-Biljet, bezwaarprocedures of zaken die niet in dit overzicht voorkomen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Voor het geval u een huisbezoek krijgt en u uw jaaropgaaf nog niet binnen heeft, bewaart u uw salaris- of uitkeringsspecificatie van december 2023 goed. Daarop staan de totalen vermeld die eveneens als jaaropgaaf kunnen dienen. Uiteraard dient u uw definitieve jaaropgaaf ook altijd goed te bewaren. Bewaar ze in een aparte map voor het jaar 2023.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de tarieven?
Neem dan contact met ons op via 036 – 707 82 98 of spreek een boodschap in, zodat wij u terug kunnen bellen. Of stuur een e-mail naar info@belastingkamer.nl
Maak een afspraak met De Belastingkamer Bel mij terug Onze landelijke afspraken lijn

Links

De Belastingkamer