De Belastingkamer

Aangifte inkomstenbelasting


Aangifte inkomstenbelastingNiemand betaalt graag belasting en ook het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting is een behoorlijk ingewikkeld karwei. Bovendien kost het de meeste mensen veel tijd om hun aangifte inkomstenbelasting in te vullen. En die kostbare tijd besteedt u toch veel liever aan andere zaken? Laat uw aangifte inkomstenbelasting daarom invullen door de specialisten van de Belastingkamer.

Onze werkwijze bij aangifte inkomstenbelasting
Als u ervoor kiest uw aangifte inkomstenbelasting te laten invullen door de Belastingkamer, dan kunt u de bijbehorende stukken uploaden via onze website of u kunt ze rechtsreeks mailen naar info@belastingkamer.nl. U kunt er ook voor kiezen deze stukken per post op te sturen of zelf langs te brengen. En bent u een nieuwe klant, dan komt een adviseur desgewenst bij u langs voor een persoonlijke kennismaking (hiervoor brengen wij € 30 voorrijkosten in rekening).

Laat de Belastingkamer uw aangifte inkomstenbelasting invullen!


Tegen zeer lage tarieven verzorgen wij voor u uw aangifte inkomstenbelasting. Wij hanteren daarbij de volgende prijzen. Voor een aangifte inkomstenbelasting voor particulieren rekenen wij € 80,00 inclusief BTW (fiscale partner gratis). Gaat het om een aangifte inkomstenbelasting voor een zzp-er, dan kan er een indicatie van de kosten gegeven worden na een telefonische intake (036-70 78 298).

De voordelen van de Belastingkamer voor uw aangifte inkomstenbelasting:
  • Deskundige medewerkers verspreid door heel Nederland
  • Gedurende het hele jaar gratis belastingadvies indien u uw aangifte door ons laat verzorgen.
  • Bezwaarschriften op door ons ingediende belastingaangiften zijn gratis.
  • Eenvoudig systeem: zelf uw gegevens uploaden en doorsturen
  • Persoonlijk contact met 1 aanspreekpunt
  • Zeer lage tarieven
De Belastingkamer: de juiste keuze voor uw aangifte inkomstenbelasting!
Wilt u ook uw aangifte inkomstenbelasting door ons laten invullen? Overtuigd van de kennis en kunde van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op of upload uw gegevens direct online!

Wilt u ook uw aangifte inkomstenbelasting door ons laten invullen?


Naam
 

E-mail
 

Telefoon