De Belastingkamer

Inkomstenbelasting


InkomstenbelastingSinds 1 januari 2012 is de inkomstenbelasting op een aantal punten veranderd. Zo zijn bijvoorbeeld de regels voor fiscaal partnerschap gewijzigd. Ook houden inkomensverzekeraars vanaf 2012 loonheffing in op een periodieke uitkering in verband met ziekte, invaliditeit of een ongeval.

Verder zijn er bijvoorbeeld veranderingen geweest in de aftrek van specifieke zorgkosten. Al deze veranderingen kunnen gevolgen hebben voor de inkomstenbelasting die u moet betalen of terugkrijgt.

Zelfstandigen
Al met al zijn er dus een heleboel zaken waar u rekening mee dient te houden. En voor de Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP’ers) ligt het allemaal nog wat ingewikkelder. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een ZZP’er wel BTW moet betalen, maar geen inkomstensbelasting. Dit hangt samen met tal van criteria.

Wij snappen dat u, als particulier of als ZZP’er, met al die regels er soms niet uit komt. De Belastingkamer helpt u graag. Voor onze specialisten is het berekenen van de inkomstenbelasting snel geklaard. En u houdt weer tijd over voor uw specialiteit.

Wilt u ook hulp bij het berekenen van de inkomstenbelasting?


Naam
 

E-mail
 

Telefoon