De Belastingkamer

Belastingadviesbureau


BelastingadviesbureauBent u op zoek naar een belastingadviesbureau dat u kan helpen bij uw belastingaangifte? Stop met zoeken. Bij ons bent u aan het juiste adres. Belastingadviesbureau De Belastingkamer is namelijk gespecialiseerd in belasting- en boekhoudkundige adviezen. Zowel op nationaal als op Europees niveau. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Klant is koning
Bovendien staat u bij belastingadviesbureau De Belastingkamer centraal. Uit welke regio u dan ook komt, u wordt geholpen. Wij hebben namelijk in elke regio minimaal één en vaak meerdere belastingadviseurs paraat. En wij komen ook nog eens bij u thuis wanneer het u uitkomt. Waar vindt u nog zo’n belastingadviesbureau?

Maar dat is nog niet alles. Ook krijgt u bij belastingadviesbureau De Belastingkamer een eigen belastingadviseur toegewezen. Zo heeft u één vast aanspreekpunt en hoeft u nooit meer dan één keer hetzelfde verhaal te vertellen.

Van A tot Z
Ook de Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP’ers) zijn bij belastingadviesbureau De Belastingkamer aan het juiste adres. De Belastingkamer kan de aangifte omzetbelasting voor u indienen, evenals de jaarlijkse inkomstenbelasting en de winst en verliesrekening opmaken.

Zoekt u een belastingadviesbureau dat bij u past?
De Belastingkamer helpt u graag verder.


Naam
 

E-mail
 

Telefoon